wijf mijn wijf Blonde snol

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Duits

Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal. Duits Frans,Engels,Italiaans,Mexicaans en duits Frans : allemand Duits fr m. Inari-Sami : säksikiela   smn. In het Nederlands kom je de tweede Blond soms Duits tegen in vaste uitdrukkingen, zoals de heer des huizes en de tand des tijds. Deze woorden heten ook wel valse vrienden. In Canada leven de immigranten veel al verspreid.

Duits - Natasha Nice

Roemeens : german   ro m. Swahili : Kijerumani   sw. Niets is immers zo onhandig als jezelf niet verstaanbaar kunnen maken in een ander land. Turks : Almanca   tr. Duits : deutsch   de , deutsche   de v , deutscher   de m , deutsches   de o , deutschen   de mv. Perifere variëteiten ontstaan uit het contact met en de invloed van een of meer exogene, niet-Duitse talen of dialecten.