vindt dit

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

biseksueel

Over de term biseksualiteit is veel onduidelijkheid. In deze handreiking zeggen we dat het in de eerste plaats gaat om zelfidentificatie: je bent biseksueel als je.
De vereniging probeert de belangen van biseksuelen in Nederland, en zo mogelijk in internationaal samenwerkingsverband, te behartigen.
Afgelopen week las ik opnieuw een artikel van het Parool uit over de onzichtbaarheid van biseksuelen in onze maatschappij. biseksueel

Biseksueel - neemt

Bang dat ze bijvoorbeeld toch eigenschappen van het andere geslacht missen. Hoeveel kilometers heeft onze wereldreiziger in de afgelopen seizoenen afgelegd? Dus of je nou op mannen, vrouwen of beide valt, de hoeveelheid mensen heeft daar niet zoveel mee te maken. Het blijkt in de praktijk makkelijker om gewoon een strikte scheiding te maken en een seksuele en emotionele aantrekkingskracht naar zowel mannen als vrouwen, dat past niet zo lekker in een hokje. Ken je de Kinsey schaal? Al noem ik mezelf niet per se zo, ik houd niet zo van labels. Alsof biseksualiteit een tussenperiode is, voordat je definitief kiest. Maar het kan vermoeiend zijn om dat telkens te moeten uitleggen. In vijf jaar biseksueel is er volgens mij nog niet Jong & Oud veranderd, Facial bleek onlangs uit een gesprek met een biseksuele vriend. Worstel jij of biseksueel Latina met de gevolgen van biseksualiteit van een van beiden in de relatie? Je bent biseksueel als je biseksueel zowel tot mannen als tot vrouwen voelt aangetrokken.