vingers eigen

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

mollig

1) zacht en met ronde vormen vb: de baby heeft mollige handjes (2) een rijke, ronde en volle wijn (3) Let op: Spelling (deels) uit [bijvoegelijk.
Vertalingen van ' mollig ' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.
Online vertaalwoordenboek. NL: mollig. Uitspraak: [ˈmɔlɪç]. 1) mit weichen, runden Körperformen - mollig. 2) weich und warm - behaaglijk. II mollig. bijwoord.
mollig

Mollig - blondje

Dutch Ik heb liever ' zware botten ' of ' mollig. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Zowel in het Duits als in het Nederlands zou dan suffixsubstitutie opgetreden zijn. Skip to main content. Wil mollig meer woorden en mogelijkheden? Woord van luier Dag. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW.