compilatie top

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. DE PINGUÏNS VAN MADAGASCAR
In verschillende van deze gebieden is het Nederlands Nederlands ook de cultuurtaal geweest. Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Het Nederlands wordt niet in alle gevallen correct ook wel aangeduid als Vlaams in BelgiëHollands vooral in de Randstad en Nederlands door historisch taalkundigen. Zie Erkenning van Nederlands in Zuid-Afrika voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zie Interracial in de Verenigde StatenPella-NederlandsMohawk Dutch en Jersey Dutch voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Het Nederlands kent een hoofdzakelijk Germaanse woordenschat. In het onderzoek dat de Taalunie vingeren die gelegenheid hield, gaf ruim zestig procent van de bevolking aan Nederlands Nederlands als moedertaal te hebben.

Nederlands - neuken met

Nederlandse creoolse talen :. In de Nederfrankische talen hebben een aantal klankverschuivingen die het Hoogduits Middelfrankisch wel heeft gekend niet plaatsgevonden, met name de tweede Germaanse klankverschuiving. Om te oefenen en erg handig als naslagwerk. Het alleroudste in het Nederlands geschreven boek dat momenteel bekend is, is het handschrift van de Wachtendonckse Psalmen , zo genoemd naar de Luikse kanunnik Arnold Wachtendonck. Dit is een professioneel en.