oma laat

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Nederlands

cyese.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. cyese.info is dochter van Startpagina. 1. Het huis - cyese.info Nederlands

Nederlands - West

De landsgrenzen zijn op streektaalniveau geen taalgrenzen. Het Nederfrankisch zou uiteindelijk de basis worden van wat nu Nederlands is, terwijl het huidige Duits zijn basis vooral in het Opperduits heeft. Neem dan contact met mij op. Het gewone Noorse woord voor 'worm' is makk. Deze indeling in taalgebieden werd opgenomen in art. De belangrijkste reden hiervoor is, dat het Nederlands en het Vlaamse dialect niet erkend zijn door de Franse staat als tot de Franse nationale tradities behorende regionale taal, zoals wel het geval is met het Bretons, Corsicaans, Provençaals en Baskisch.