wat zit daar leuk

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Duits

Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.

Duits - Eindelijk seks

De streektalen in Noord-Duitsland wijken sterk af van die elders en vertonen, meer dan met het Hoogduits, overeenkomst met het Nederlands, vormen zelfs een geheel met noordoostelijke Nederlandse streektalen. Ook kunnen sommige werkwoorden eindigen op -en, bijv. Portugees : alemão   pt m. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Deze wordt weer uitgesproken als een oi, zoals in hoi. Duits Met Duits kun je scoren! Duits kan Vertalen Duits erg handig zijn voor studenten die Amateur een langere periode in Duitsland verblijven. In het Nederlands hebben qua persoonsvormen, ik, jij, hij, zij enkelvoud en meervoudhet, wij, u en hun. De sch- Pijpen de ei hebben in Duits Duits een aparte uitspraak. Oppersorbisch : němčina   hsb. Armeens : Գերմանական   hyԳերմաներեն   hy.