wijf mijn wijf Blonde snol

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. cyese.info is dochter van Startpagina.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica. Nederlands

Nederlands - Natasha Nice

In internationale samenwerkingsverbanden is het Nederlands een officiële taal in de Benelux en in de EU , vanwege het lidmaatschap van België en Nederland. Deze indeling in taalgebieden werd opgenomen in art. In Vlaanderen is Nederlands de enige officiële taal en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moet de taal deze status delen met het Frans. Nederland, België en Suriname, de landen waar het Nederlands een officiële taal is, zijn tevens de drie lidstaten van de Nederlandse Taalunie , een internationale instelling die onder meer de regels voor het Standaardnederlands vastlegt. Kijk op cyese.info of cyese.info. Volg de Taalunie op Twitter. In Zuid-Afrika en Indonesië ofwel het voormalige Nederlands-Indië wordt het Nederlands nog veel als bronnentaal gebruikt.