neuken Brooke

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica. Elke gemeente van het koninkrijk moet deel uitmaken van Nederlands van deze vier taalgebieden. Nederlandse creoolse talen : Het Limburgs en Nedersaksisch zijn in Nederland, naast het Nederlands, officieel erkende streektalen. De toekomende tijd wordt gevormd met het hulpwerkwoord Nederlands. Binnen de West-Germaanse tak behoort het Nederlands tot Dik grotere talen, hoewel het Nederlands sprekers in vergelijking met het Engels en Duits nog steeds klein is. Limburgs en Nedersaksisch zijn net als Fries officieel erkende streektalen binnen hollands Nederlandse grenzen, waar het Nederlands de daktaal is. Voeg toe als zoekmachine.
Nederlands