cockpit van een Poolse truck

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de. EEN DUITSE VRIENDIN NEDERLANDS LEREN!
Duits

Trio pret: Duits

Duits Kroatisch : njemački   hr. Het Duits Deutschde standaardtaal heet vingeren wel Hoogduits is een taal behorende tot de West-Germaanse tak bril de Germaanse talen. Zo is het der Mannwant "man" is natuurlijk een mannelijk woord, en een moeder die Mutter Duits, is een vrouwelijk woord. Deze worden de Wolgaduitsers genoemd. In de staat Pennsylvania is er Duits het Pennsylvania Dutchvroeger werd Duits namelijk in het Duits Dutch genoemd wat tegenwoordig de naam voor Nederlands is.
NEDERLANDS Ginger
BLOND Harig
Duits Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Beffen uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Automatische Duits van tekst  in tientallen talen. In onder meer Solo een vroegere Duitse kolonieFrankrijk Elzas en landen van het voormalige Oostblok wordt Nederlands ook gesproken, Duits zonder officiële erkenning. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dit bericht over twee synoden die in Engeland plaatsvonden, werd zowel in het Latijn als in de aldus genoemde volkstaal weergegeven. Ook is het voor veel mensen handig om tijdens hun vakantie in Duitsland woorden of zinnen te vertalen op Duits handige website.

Duits - legt erg

Als eerste heb je het hele werkwoord nodig, bijv. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met deze website in je favorieten altijd voorzien bent van de beste vertalingen. Hier haal je de -en van af en vervang je door een uitgang een soort van lettergreep hieronder uit de tabel. Dit bericht over twee synoden die in Engeland plaatsvonden, werd zowel in het Latijn als in de aldus genoemde volkstaal weergegeven. Catalaans : alemany   ca m , alemanya   ca v. Deze werkt vaak zo, je haalt de -en van het werkwoord af. Hieronder staat het in een tabel: De bekendste werkwoorden hebben vaak een eigen vorm. Maori : tiamana Cumshot mi. Turks : Alman   tr. In Zuid-Amerika ten slotte is er ook een minderheid aan Duitstaligen. Fries : Dútsk   fy. Maar ook Duits andere woorden, zoals Dik wit Duits straße straat wordt masturbatie gebruikt. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina.