lesbiennes komen

Public Sex

mature milf huisvrouw Julia Ann geeft overtuigende..

sletje

Nederlands · Uitspraak · Geluid: sletje (hulp, bestand). Woordafbreking. slet ·je. Zelfstandig naamwoord. sletje o. verkleinwoord enkelvoud van het zelfstandig.
Uitspraak: [slɛt] Verbuigingen: slet |ten (meerv.) vrouw die geregeld met verschillende mannen geslachtsgemeenschap heeft Voorbeeld: `Die slet bedriegt haar.
Slet is een scheldwoord voor een vrouw die als seksueel losbandig wordt beschouwd. Synoniemen zijn snol, del, sloerie, banga, of hoer, hoewel dat laatste.

Sletje - oma laat

Ik stond te chillen in een dikke discotheek. Binnen bepaalde populaire jeugdculturen worden woorden als breezerslet en snol ook met een minder negatieve connotatie gebruikt. Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Toggle navigation Home Songteksten Artiesten bekijken Nieuwste Populairste Genres Video's Toevoegen Albums Nieuwste Toevoegen Vertalingen Nieuwste Populairste Community MijnSongteksten Inloggen Go! Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Slet is een scheldwoord voor een vrouw die als seksueel losbandig wordt sletje. Sletje dus ik neem d'r. Deze informatie gebruiken we sletje een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te lesbiennes. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. DoGy ft Shorta - Jij bent een Sletje sletje